Anunțul evenimentelor,  Nevoi de rugăciune,  Slides,  Ştiri interne

Ziua Naţională de Rugăciune pentru Biserica Persecutată

persecuted

Dragi frați și surori,

De două mii de ani au existat mulți creștini care au păstrat credința, îndurând persecuția și chiar moarte pentru Cristos. Creștinii continuă să fie urmăriți, persecutați și supuși violenței și presiunii chiar și în timpurile noastre. Ideologii ca islamul, ateismul, budismul și naționalismul hindus creează o mare presiune asupra bisericii, pun viața creștinilor în pericol, care adesea devin victime ale agresiunii în regiunile în care ei reprezintă o minoritate religioasă.

Totuși, Biserica lui Cristos nu este părăsită. Chiar și în mijlocul acestor suferințe, creștinii refuză să renunțe la Cristos. Mai mult, mulți oameni se convertesc la creștinism. Credincioșii persecutați au nevoie de sprijinul și ajutorul fraților și surorilor în Cristos. În legătură cu această situație, vă îndemnăm să ne unim cu toții în rugăciune pe 29 noiembrie 2015 și să mijlocim înaintea Domnului pentru bisericile care sunt persecutate din Irak, Siria și alte țări unde regimul islamic se împotrivește cu vehemență Evangheliei lui Cristos.

Apostolul Pavel spune: “Suntem încolțiți în toate chipurile, dar nu la strâmtoare; în grea cumpănă, dar nu deznădăjduiți; prigoniți, dar nu părăsiți; trântiți jos, dar nu omorâți”. (2 Corinteni 4:8, 9)

Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să-I rămânem dedicați și credincioși Lui în toate lucrurile. Ai voștri frați în Cristos,

Ion Miron, episcop UBCEB

Nicolae Vozian, secretar-general UBCEB

Alexandru Goncearuc, episcop adjunct UBCEB