Anunțul evenimentelor,  Femei cu impact

Conferinţa Naţională a Surorilor 2015: “Lutul în mâna olarului”

Lutul in mana olarului

Scumpe surori, veniți să ne ațintim împreună privirile la MARELE OLAR! Dumnezeu este expertul perfect în a transforma cea mai neînsemnată şi nefolositoare bucată de argilă, cu cele mai multe impurităţi, în vas de cinste, doar atunci când lutul se lasă prelucrat de El.

În perioada, 6-7 noiembrie, vă dăm o nouă întâlnire la Biserica “Isus Salvatorul” din Chişinău, pentru a ne lăsa modelate de Marele Olar în cadrul Conferinţei Naţionale pentru Surori cu tema: “Lutul în mâna olarului”.

Programul va începe vineri, 06 noiembrie la ora 10:00-19:00, iar sâmbătă, 07 noiembrie între orele 09:00-15:00. De această dată avem alături de noi invitaţii: Camelia Căpușan – România; Lana Packer – SUA; Elisaveta Kapsreiter – Germania; Ana Doroșenco – Ucraina; Daniel Leș – marele artist ceramist.

Invităm: soțiile slujitorilor, surorile responsabile împreună cu ucenicele sale și toate doritoarele de a participa la acest eveniment. Prezența fiecăreia dintre voi este importantă!

În programvom avea muzică diversă, invitați speciali, surprize și o atmosferă caldă de părtășie. Vă rugăm să confirmați prezența la sora responsabilă pe comunitatea Dvs. Taxa de participare: 30 lei.

Nota bene: Cu deosebită bucurie vă informăm că în cadrul Conferinței va avea loc lansarea Ghidului de Studiu Biblic pentru surori, cu tema: “Femeile de ieri – impact peste secole”. Ghidul va fi disponibil în limba română și rusă. Costul Ghidului: 30 lei.

Cu dragoste,

Eugenia Podoleanu