12 membri noi au intrat în familia Bisericii Baptiste din Corjeuţi

4,540 vizualizari

P1090742

Bucurie mare în familia Bisericii Baptiste din Corjeuţi. Duminică, 16 august, Biserica locală a primit  în sânul familiei,  prin mărturisirea în apa botezului, 12 suflete noi. Noi convertiţi de diferite vârste, cu diferite mărturii despre întâlnirea lor cu Dumnezeu au mărturisit că vor să intre în Noul Legământ cu Domnul Isus şi să îl slujească toată viaţa în continuare.

La marea bucurie a Bisericii din Corjeuţi s-au alăturat fraţi şi surori din Bisericile din împrejurimi. Sala arhiplină s-a bucurat de un program bogat de închinare, Cuvânt din Sfânta Scriptură şi părtăşie prin rugăciune.

P1090732

Inspirat din Isaia 62:1-3, pastorul Bisericii Baptiste din Calaraşovca, Petru Mihalciuc a atras atenţia asupra faptului că Dumnezeu poate să i-a un muribund în păcat, un om decăzut şi să facă din el o cunună, o podoabă pentru Creator.

Pastorul Bisericii din Corjeuţi, Sergiu Cucereavîi, inspirat din Marea Trimitere lăsată în Matei 28:19-20, a amintit celor prezenţi că actul Botezului Nou Testamental deschide calea către slujirea publică, altfel nu se poate îndeplini misiunea de a face ucenici.

Menţionând condiţiile botezului, pastorul Sergiu Cucereavîi a afirmat: “Principala şi singura condiţie pentru primirea botezului – este credinţa din toată inima. Anume o astfel de credinţă este cheia, către o relaţie adevărată cu Domnul”.

Grupul “Adaya” însoţea prin cântare pe fiecare candidat pentru botez coborând în baptisierul din Biserică. Cei prezenţi stăteau la locurile lor şi chiar dacă nu vedeau cele întâmplate, puteau auzi prin sistemul de amplificare: “CRED!”

P1090736

După botez pastorii Andrei Guţu, Petru Mihalciuc şi Sergiu Cucereavîi au săvârşit rugăciunea de binecuvântare prin punerea mâinilor.

P1090760

Potrivit pastorului din Corjeuţi, cele 12 suflete, care au încheiat legământul cu Domnul, s-au pocăit în biserica locală. Pe lângă acestea, în primăvara acestui an au mai botezat trei suflete. Astfel în 2015, Biserica Baptistă din Corjeuţi s-a lărgit cu 15 membri, numărând în total peste 160 de membri – un record pentru zona de Nord şi statistica ultimilor ani de creştere în comunitatea Baptistă. În mod special e îmbucurător faptul că în rândul botezaţilor nu au fost doar copii din adunare, ci au fost şi adulţi care au venit din lume.

You may also like...