Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Nu vă îngrijorați”

“Cuvântul Lui Cristos să locuiască din belșug în voi în toată înțelepciunea. Învățați-vă și sfătuți-vă unii pe alții cu psalmi, cu cântări de laudă și cu cântări duhovnicești, cântând Lui Dumnezeu cu mulțumire în inima voastră.”
Coloseni 3:16

Aug-19-13

Creștinii trebuie să se bucure. Ca să faci asta, trebuie să te gândești la lucrurile mărețe care le-a făcut Dumnezeu pentru tine. Nouă ni se spune să nu ne îngrijorăm, ci în rugăciunile noastre să aducem cererile la cunoștința Lui Dumnezeu.

În cele mai mari probleme ale tale, tu ai Unul la care poți să te duci; și înaintea Lui poți să îți reverși inima cu siguranța că El nu Te va lăsa fără un răspuns la acea problemă.

Apoi, noi trebuie să ne umplem mințile cu acele lucruri care sunt bune. Acestea sunt menționate în Scriptură ca fiind lucrurile care sunt adevărate, onorabile, drepte, pure, iubitoare, cu un nume bun și cu virtute. La aceste lucruri trebuie să ne gândim. Trăiește pozitiv, nu negativ. Odată ce înveți acest secret, Dumnezeu îți dă victorie.

Rugăciunea zilei:

Doamne Isuse, Tu știi ce mă frământă astăzi. În credință le dau toate Ție și Te laud, știind că dragostea Ta nu mă va dezamăgi.

Sursa: Billy Graham.org