RO / RU

Donează viaţă prin rugăciune! Ruslan Ibrian se află între viaţă şi moarte

1,473 vizualizari

10860354_342027192643381_1860990747_o

Am scris într-un articol recent povestea micuţului Ruslan Ibrian. Vă aducem noi veşti, din păcate triste. Vă scriam anterior că părinţii erau în aşteptarea rezultatelor la analizele laboratorului din Germania. Deşi rezultatele au fost îmbucurătoare, starea de bine a băieţulului s-a înrăutăţit. Medicii din Germania au constatat că suspiciunile specialiştilor de la Chişinău sunt false şi nu este nici o urmă de boală incurabilă, care ar curma viaţa copilului la doi ani.

Cu toate acestea, starea lui Ruslan nu a evoluat spre bine. Vineri micuţul de doar nouă luni a fost conectat la aparate pentru că nu mai putea respira cu propriile forţe. Astăzi dimineaţă, medicii au spus părinţilor că Ruslan este pe moarte. Nu mai putea respira nici cu ajutorul aparatelor. Tensiunea arterială a scăzut la cifra 56, faţa copilului s-a umflat şi s-a făcut de culoare galbenă.

Părinţii îndureraţi nici nu ne puteau explica starea reală la telefon. Am trimis mesaje cu apel la rugăciune. Spre seară starea băieţelului de nouă luni s-a îmbunătăţit. Tensiunea arterială s-a ridicat la 110 şi a dormit liniştit. A fost mutat în altă sală de reanimare unde va fi îngrijit cu mai multă atenţie. Totodată, medicii au reglat funcţiile la aparate în aşa fel ca şi copilul să respire.

După ultima discuţie cu  medicul, tatăl copilului ne povesteşte că acesta respiră şi cu forţele proprii, dar doctorii susţin că nu mai are şanse, va respira până va obosi, după care va fi necesar de reglat din nou aparatele la intensitate maximă.

Vă îndemnăm să susţineţi familia Ibrian în rugăciune:

  • Rugaţi-vă în primul rând pentru protecţia fizică şi spirituală a familiei, ca Domnul să păzească credinţa părinţilor şi sănătatea lor.
  • Rugaţi-vă pentru vindecarea lui Ruslan şi uşurarea durerilor lui.
  • Rugaţi-vă şi pentru ca Domnul să dea înţelepciune medicilor să găsească adevărata problemă.
  • Rugaţi-vă pentru ca Domnul să facă voia Lui, să fie cunoscut şi proslăvit prin familia Ibrian.

Vă îndemnăm să îi contactaţi personal şi să îi încurajaţi:

Mircea: 060949293

You may also like...