Un musulman a salvat 72 de creştini din mâna grupării Statului Islamic

1,372 vizualizari

ildib

72 de creştini au fost salvaţi de la moarte de un vecin musulman. Aceştia au încercat să părăsească oraşul lor natal Ildib după ce acesta a fost ocupat de militanţii Statului Islamic (ISIS). La un punct de filtru, cele 11 autobuze au fost oprite, iar creştinii impuşi să se alinieze în faţa agresorilor, anunţă Barnabas România.

Bărbaţii înarmaţi au ordonat creştinilor să se alinieze în faţa lor, batjocorindu-i şi umilindu-i, aceştia i-au anunţat că e timpul să devină musulmani.

Deodată, pe neașteptate, a apărut un motociclist. Era „Mustafa”, un vecin care îi cunoștea personal pe creștini și care i-a convins pe agresori să le dea drumul acelor oameni.

“Am fost atât de aproape de moarte, ne-a fost așa de teamă, însă Dumnezeu nu ne-a părăsit” ne-a mărturisit mai târziu unul dintre creștini.

Mulțumiți-I lui Dumnezeu pentru intervenția Sa minunată, cât și pentru curajul vecinului musulman și al celorlalți prieteni musulmani care i-au ajutat pe creștini să părăsească orașul Idlib în siguranță, a doua zi.

Rugaţi-vă în continuare pentru protecţia creştinilor din zonele controlate de Statul Islamic şi alte grupări extremiste musulmante. Rugaţi-vă pentru întărirea celor ce au crezut în Domnul, ca să îşi poată duce mântuirea până la capăt în aceste vremuri grele.

You may also like...