Anul Înnoirii Spirituale,  Slides,  Tineret. Anunțul evenimentelor,  Tineret. în slujire

BIOGRAFIE Veaceslav Sîrbu vine la Conferinţa de Tineret: “Înnoire Spirituală” 2015

MOTTO: “Nu voi M-aţi ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi rod, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea”.

Ioan 15:16

VEACESLAV Sîrbu (1)

Veaceslav Sîrbu s-a născut într-o familie de creştini evanghelici baptişti din oraşul Chişinău în anul 1975. De mic copil, alături de părinţi şi unica soră a frecventat regulat Biserica. Primii paşi pe calea slujirii au fost implicarea în corul de copii şi orchestra de mandoline. A descoperit naşterea din nou încă din adolescenţă la un serviciu obişnuit de biserică.

În 1992 mărturiseşte pe Domnul Isus ca Domn şi Mântuitor în apa botezului în Biserica „Isus Salvatorul” din Chişinău. În 1993 absolveşte Şcoala Profesional Tehnică, iar un an mai târziu, în 1994, se înscrie în calitate de student la Colegiul Teologic Pedagogic. Absolveşte teologia în 1997 şi paralel slujeşte în calitate de lider de tineret al Bisericii „Isus Salvatorul”.

După 1997, până în 1999 slujeşte în calitate de misionar în satul Başcalia, raionul Basarabeasca. În 1999 emigrează în Statele Unite alături de soţia s-a Natalia şi primul lor fiu, Samuel.

Astăzi păstoreşte Biserica Baptistă „Betel” din Seattle şi în fiecare vară este implicat în misiuni de scurtă durată în Moldova, România şi Ucraina unde petrec diverse activităţi de caritate şi educative precum: tabere pentru copii şi tineri, conferinţe de tineret şi vizite de încurajare prin biserici.