Nevoi de rugăciune,  Slides,  Ştiri interne

MOTIV de RUGĂCIUNE: Pastorul Veaceslav Cheptea a plecat la Domnul

Pastorul Veaceslav Cheptea (3)

Un sfert de oră în urmă a plecat în veşnicii pastorul Bisericii Baptiste din Hîjdieni, Veaceslav Cheptea. Acesta suferea de cancer şi în ultima vizită când l-am văzut acum o lună, ne spunea că îi este foarte dor de Domnul şi vrea să meargă acasă. “NU mai suport durerea, vreau la Tata. Vreau foarte mult acasă. Sunt fericit pentru slujirea care mi-a încredinţat-o şi tot ce mi-a dat în această viaţă. Acum e timpul să merg în braţele Lui”, ne împărtăşea pastorul Veaceslav Cheptea.

L-am contactat pe David Cheptea, fiul cel mai mic, pentru ca să aflu cum se mai simte fratele păstor. Mi-a răspuns emoţionat: “Domnul te-a îndemnat să mă suni acum, pentru că eu am schimbat telefonul şi nu mai aveam toate contactele. 15 minute în urmă tata a plecat acasă”, mi-a spus David.

Pastorul Veaceslav Cheptea (1)
Familia Cheptea

Veaceslav Cheptea a fost plantat şi păstorit Bisericile Baptiste din Hîjdieni şi Cajba. A început lucrarea de misionar, trimis de Biserica “Emanuel” din Bălţi în 1996 în satul Hîjdieni. În 2002 este ordinat la slujirea de păstor în Biserica Baptistă din Hîjdieni.

Pastorul Veaceslav Cheptea (2)
Soţii Veaceslav şi Tabita Cheptea

Pentru doritorii de a-şi lua rămas bun de la pastorul Veaceslav Cheptea, puteţi participa la serviciul de priveghi, sâmbătă, 18 iulie, ora 18:00 la Biserica “Emanuel” din Bălţi, pe str. Puşkin 77. Serviciul de înmormântare va avea loc duminică, 19 iulie, de la ora 09:00 la Biserica “Emanuel”.

Cu un portret despre omul, pastorul, slujitorul Veaceslav Cheptea vom reveni în următoarele zile. Vă rugăm să susţineţi familia Cheptea în rugăciune:

  • Rugaţi-vă pentru mângâierea soţiei şi a copiilor.
  • Rugaţi-vă pentru protecţia lor fizică, emoţională şi spirituală
  • Rugaţi-vă pentru  mângâierea Bisericilor care le-a plantat şi le-a păstorit
  • Rugaţi-vă pentru ca mărturia pe care a lăsat-o în urmă să continue să aducă rod