Devoţionalul zilei: “Uită-te adânc”

1,052 vizualizari

“Deschide-mi ochii, ca să văd lucrările minunate ale Legii Tale!”

Psalm 119:18

6-16-Look-Deeply

Unii care se îndoiesc că Biblia este cu adevărat Cuvântul Lui Dumnezeu, se îndoiesc findcă nu pot să îi atribuie Lui Dumnezeu ceva ce ei nu pot face. Dacă ai îndoieli cu privire la inspiraţia Bibliei, întoarce-te şi uită-te din nou la ea. Uită-te la ea din perspectiva unei persoane care toată viaţa s-a uitat la o băltoacă cu noroi şi care acum este confruntată pentru prima oară cu panorama oceanului!

Poate că acum tu abia prinzi o sclipire din puterea nelimitată a Lui Dumnezeu. Probabil că abia acum începi să îL înţelegi aşa cum e cu adevărat. Pentru că dacă Dumnezeu este Duhul care Isus declară că este, atunci nu mai este nici o problemă a providenţei, nu mai e nici o problemă a suveranităţii Sale în treburile oamenilor, nu mai e nici o problemă a inspiraţiei Sale asupra oamenilor care au scris Biblia. Toate se pun la locul lor, odată ce ai înţeles Cine şi Ce este Dumnezeu cu adevărat.

Rugăciunea zilei:

Tatăl meu şi Dumnezeul meu, când citesc Scripturile în fiecare zi, Tu îmi deschizi ochii mai mult la splendorile dragostei Tale minunate.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...