Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Iertare fără sfârşit”

“Fiindcă Dumnezeu nu ne-a rânduit la mânie, ci ca să căpătăm mântuirea, prin Domnul nostru Isus Cristos, care a murit pentru noi…”
1 Tesaloniceni 5:9,10

1779611HighRes-1024x698

Uită-te la moartea Lui Cristos. Într-o biografie a marelui american Daniel Webster, 863 pagini tratează cariera lui şi doar cinci pagini sunt acordate morţii sale. În viaţa lui Abraham Lincoln de Hay sunt 5000 de pagini, dar doar 25 sunt dedicate întâmplării dramatice a asasinării şi morţii lui. În majoritatea biografiilor morţile subiecţilor sunt doar incidente la sfârşitul cărţii. Dar când ne întoarcem la cele patru “biografii” ale Lui Isus, cele patru Evanghelii, suntem confruntaţi cu un fapt ciudat. O treime din Matei este acordată descrierii morţii Lui Cristos. O treime din Marcu, O pătrime din Luca şi jumătate din Ioan sunt acordate morţii Sale. Toate aceste pagini sunt dedicate ultimelor 24 de ore din viaţa Sa. Moartea Lui Isus Cristos este un fapt semnificativ din istoria umană, fiindcă Isus Cristos a venit pentru scopul precis de a muri pentru păcătoşi. Când a părăsit cerul, El a ştiut că merge la cruce.

Rugăciunea zilei:

Doamne Isuse, ce agonie ai suferit pe cruce pentru mine. Eu merit judecata Ta, totuşi Tu mi-ai dat iertare şi viaţă veşnică. Îţi laud Numele Tău drag.

Sursa: Billy Graham.org