Anunțul evenimentelor,  Slides,  Ştiri interne

INVITAŢIE la Conferinţa Pastorală: “O nouă atingere divină” la Chişinău şi Colibaşi

În perioada, 30 noiembrie-04 decembrie, toţi slujitorii din Comunitățile Chişinău și Cahul sunt invitaţi la Conferinţa Pastorală cu tema: “O nouă atingere Divină”. Evenimentul este organizat de Edifying Chirst’s Ministries în colaborare cu Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB).

Evenimentul la Chișinău va fi găzduit de Biserica “Isus Salvatorul” şi va începe luni, 30 noiembrie, ora 09:00, până marţi, 01 decembrie, ora 17:00.

În Comunitatea Cahul evenimentul va fi găzduit de Biserica Baptistă din Colibaşi, joi şi vineri, 03-04 decembrie între orele 09:00-17:00.

Primele zile din conferinţă se va aborda subiectul despre lucrători, iar a doua zi despre lucrare. Organizatorii aduc la Chişinău patru vorbitori de talie internaţională: Scott McDowell, James Williams Evans, Donald Lee Browning, Wilton Wall.

Evanghelistul Scott McDowell s-a întors la Domnul în 1980 iar din 1989 predică Evanghelia. În 1997 fondează propria organizație prin care misionează în întreaga lume prin evanghelizări, echipe medicale, conferințe pentru lucrători și proiecte sociale. A coordonat peste 60 de echipe misionare și a susținut peste 1000 de turnee evanghelistice.

James William Evans s-a întors la Domnul în 1997 iar din anul 2005 a fost ordinat ca pastor. Pasiunea lui este să vorbească oamenilor despre dragostea Domnului Isus și să ajute credincioșii să crească în credință. A fost implicat în călătorii misionare în câteva țări ale lumii pentru echiparea lucrătorilor Evangheliei.

Donald Browning este evanghelist al unei biserici baptiste din statul Kentucky. A primit chemarea să predice Evanghelia în anul 2000 și imediat după aceea a devenit membru în bordul organizației International Edifying Christ Ministries. A fost implicat în multe călătorii misionare, în conferințe pentru echiparea lucrătorilor și diverse misiuni locale.

Dr. Wilton Wall s-a întors la Domnul în 1974 la 12 ani iar la vârsta de 18 ani a răspuns chemării de a predica Evanghelia. După studiile superioare a urmat programe postuniversitare la New Orleans Baptist Theological Seminary (Master of Divinity în 1989) și programul de doctorat de la Luther Rice Seminary în 1999. Este implicat în lucrarea pastorală de 34 de ani și a condus multe proiecte misionare în multe țări ale lumii.

Pentru detalii de la eveniment urmăriţi site-ul Uniunii Baptiste.

florentin-afis-moldova 2