Slides,  Ştiri interne

Asociaţia Poliţiştilor Creştini a sărbătorit 10 ani de activitate VIDEO

asociatia politistilor crestini

Asociația Polițiștilor Creștini din Republica Moldova și-a sărbătorit recent aniversarea de 10 ani de la fondare. La eveniment au participat circa 60 de persoane, printre care oaspeți din mai multe țări europene, dar și oficialități din Republica Moldova.

Organizatorii au trecut în revistă cele mai importante realizări. Astfel, mai multe familii de polițiști au fost sprijinite material și spiritual de către membrii Asociației, au fost distribuite 5000 de agende cu versete biblice pentru fiecare zi și organizate plecări de schimb de experiență în țările Europene și în Statele Unite pentru polițiștii din Moldova.

Potrivit președintelui APCM, Anatolie Andriuță, scopul Asociației este să-L vestească pe Hristos oamenilor care poartă epoleți, dar și să servească drept o punte dintre polițiștii convertiți și Biserică.

„APCM este un pod dintre polițiști și biserică. Când se convertesc problema lor este că, pe de o parte, unele biserici nu sunt gata să-i accepte, pentru că-i privesc prin prisma persecuțiilor din trecut și, de cealaltă parte, prietenii vechi nu-i acceptă, pentru că nu mai beau cu ei, nu fac alte lucruri. Și atunci Asociația vine în susținerea acestor polițiști convertiți”, a declarat Anatolie Andriuță.

Oaspeții prezenți la eveniment au venit cu cuvinte de felicitare și au apreciat înalt colaborarea cu Asociația Polițiștilor Creștini din Moldova, remarcând aportul pozitiv pe care aceasta îl aduce în societate. Un exemplu în acest sens este colaborarea fructuoasă dintre APCM și Departamentul instituțiilor penitenciare din Republica Moldova.

Sursa: Moldova Creştină TV