Devoţionalul zilei: “El a murit pentru noi”

1,223 vizualizari

“Dumnezeu îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Cristos a murit pentru noi.”
Romani 5:8

Praying hands

Stând la crucea Lui Cristos vedem o exprimare glorioasă a dragostei Lui Dumnezeu. Pavel le-a scris creştinilor din Roma: “Când eram noi încă păcătoşi… Cristos a murit pentru noi”. În experienţa umană, este un lucru rar ca un om să îşi dea viaţa pentru altcineva, chiar dacă acesta ar fi un om bun, puţini au avut curajul să o facă. Totuşi, dovada dragostei uimitoare a Lui Dumnezeu este aceasta: că “e când eram noi încă păcătoşi, Cristos a murit pentru noi”.

O tânără lider a venit să ne viziteze pe mine şi pe soţia mea. Ea fusese convertită la Cristos în una din Cruciadele noastre, şi era absolut radiantă în transformarea ei. Deja învăţase multe versete din Scriptură pe de rost şi era atât de plină de Cristos că am stat două ore ascultând-o cum îşi dă mărturia. Din nou şi din nou ea spunea: “Nu pot înţelege cum Dumnezeu a putut să mă ierte. Am fost atât de păcătoasă. Pur şi simplu nu pot să înţeleg dragostea Lui Dumnezeu”.

Rugăciunea zilei:

Dragostea care Te-a pus pe cruce pentru mine este dincolo de orice înţelegere. Smerit Te laud şi îŢi mulţumesc, Salvatorul şi Domnul meu.

Sursa: Billy Graham.org

 

You may also like...