Devoţionalul zilei: “Depinde de El”

1,338 vizualizari

“Zic, dar: umblaţi cârmuiţi de Duhul şi nu împliniţi poftele firii pământeşti.”
Galateni 5:16

4-19-Depend-on-Him-1024x686

Umblarea în Duhul este un exerciţiu provocator şi inspiraţional, fiindcă combină activitatea cu relaxarea. A merge înseamnă a pune un picior în faţa celuilalt. Dacă te opreşti din a face asta, nu mai mergi, ci doar stai în picioare. Mersul întotdeauna implică mişcare, progres şi direcţie. Păcatul nu te va mai conduce sau domina când îi permiţi Duhului Sfânt să trăiască viaţa Lui Cristos prin tine. Aceasta este trăire prin credinţă, trăire prin încredere, trăire în dependenţă de Dumnezeu.

Dacă ne uităm la resursele noastre, puterile noastre sau abilităţile noastre, aşa cum a făcut Petru când a umblat pe ape, vom eşua. Nu poţi trăi viaţa creştină de unul singur. Duhul Sfânt trebuie să trăiască în Tine şi să se exprime prin tine. Trăirea pentru Cristos este o experienţă de zi cu zi. Este o continuă dependenţă de Duhul Lui Dumnezeu. Este încrederea în credincioşia Lui.

Rugăciunea zilei:

Doamne, atât de des am mers de unul singur în loc să merg în Duhul Tău. Condu-mi paşii mei astăzi, mă rog în Numele Lui Isus.

Sursa: Billy Graham.org

 

You may also like...