RO / RU

Oferă viaţă prin rugăciune pentru Lucian Bria!

3,629 vizualizari

11156276_10206247141875652_1156773332603427014_n

Lucian Bria este din Colibaşi şi sâmbătă după masă a suportat un accident rutieră. Băieţelul de 11 ani se afla pe banca din faţă pentru pasageri şi nu avea cuplată centura de siguranţă. Lucian a zburat prin geamul din faţă a maşinii şi a suportat o lovitură gravă la cap.

Acum se află în comă de gradul 3 şi 4 şi de două zile medicii luptă pentru viaţa lui. Abia astăzi, la trei zile după accident a reapărut pulsul. Inima lui mai bate.

Am discutat cu mămica lui Lucian la telefon. Plină de credinţă, Elena Bria ne-a spus: “Mulţumim tuturor care ne sunt alături în rugăciune. Credem că Domnul Dumnezeul în care ne încredem a îngăduit această încercare cu un scop, încă nu cunoaştem acest scop, dar ştiu că El va fi proslăvit şi va face o lucrare mare. Ştiu că nimic nu este la întâmplare şi fără voia LUI nu poate să se pierde nici un fir de păr de pe capul nostru. Este greu de imaginat ca pe loc drept, fără viteză, fără impact cu alt automobil să se producă asemenea traumă, dar ştiu că Dumnezeu urmăreşte înfăptuirea unei mari lucrări şi credem că viaţa şi moartea sunt în mâinile Lui”, ne-a împărtăşit sora Elena Bria.

Lucian Bria este în secţia de reanimare din oraşul Cahul, conecta la aparate. Medicii s-au declarat neputincioşi în faţa situaţiei. Rugaţi-vă pentru întreaga familie Bria, ca Domnul să îi întărească în această încercare. Susţinerea noastră în rugăciune este extrem de necesară şi importantă.

You may also like...