Franklin Graham condamnă “prejudecățile anticreștine” în SUA

1,208 vizualizari

155838_131205996935590_598564_n

Mesajul lui Rev. Franklin Graham din dimineața de Paști a avut un ton de avertisment decât înălțător, așa cum a predicat despre pericolele corectitudinii politice și schimbărilor politice din America, care au condus la un ton cultural de “părtinire anti-creștină”, a declarat el, relatează WND Faith.com

Inițial, el a vorbit despre problemele cu care se confruntă creștinii în alte țări, și anume pericolul de a se închina lui Isus Hristos în mod deschis.

“Există milioane de creștini nemenționați, care sărbătoresc învierea Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos”, a spus el despre raportul Christian Post. “Și alte milioane, din alte țări riscă libertatea și viețile lor închinându-se și solicitând numele Lui. Chiar și sub amenințarea închisorii, fidelitatea lor nu se clatină”.

El apoi a făcut referință la “mâna criminală” a ISIS și la recentele asasinări brutale ale 148 de creștini, executate “cu sânge rece,” deasemenea a avertizat lucrurile care se întâmplă în America în privința toleranței religioase a creștinilor.

“Chiar în America, recent a crescut o prejudecată și intoleranță urâtă anticreștină, care schimbă națiunea noastră pe dos, deschizând ușile pentru tot felul de discriminări și pierderii ai libertății creștine, așa cum ne informează zilnic știrile locale”, a spus el din declarația Christian Post (Postului Creștin).

Aceasta nu este prima dată când Graham avertizează cu privire la pericolele violențelor asupra creștinismului în America. Într-un interviu anterior la CBN – “The 700 Club” (Clubul 700), el direct a indicat președintelui Obama și Democraților că modul lor de guvernare duce americanii în cădere, caracterizând că cele întâmplate duc spre o cale periculoasă.

De asemenea a criticat pe Obama pentru “boicatarea” prim-ministrului Israelului, Benjamin Netanyahu, iar pe democrați, pentru că s-au condus după guvernarea Casei Albe.

“Ei urăsc Israelul”, a zis el în timpul interviului său anterior pentru CBN. “Ei urăsc creștinii, de aceea bănuiesc furtuna se apropie”.

Tradus de Lilia Halitov

You may also like...