Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Cauţi un scop?”

“Vă îndemn dar, fraţilor, pentru îndurarea Lui Dumnezeu, să aduceţi trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută Lui Dumnezeu:aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească.”

Romani 12:1

4-13-Looking-for-a-Cause-1024x682

Într-o carte denumită “Epoca Dorului” citim că o fată din America s-a măritat cu un revoluţionar din Paris. Ea îşi pierduse credinţa la o universitate americană – a pierdut toată credinţa religioasă pe care o avea, şi toate lucrurile pe care i le spuseseră părinţii ei. Ea a fost întrebată de ce s-a căsătorit cu el, şi a răspuns: “El e prima persoană pe care am cunoscut-o vreodată care crede în ceva destul de puternic pentru care poate chiar să moară. Chiar dacă nu cred la fel cum el crede, am fost atrasă de acest bărbat care a găsit un scop.”

Cred că tinerii de azi caută o cauză, şi ei nu caută ceva uşor. Cu ceva timp în urmă un student de la o universitate din Moscova i-a spus unui coleg de al meu: “Voi creştinii spuneţi că veţi cuceri lumea, dar noi am făcut mai mult în cinzeci de ani decât aţi făcut voi în două mii de ani. Şi ştii de ce? Fiindcă nu sunteţi dedicaţi. Noi suntem. Noi vom câştiga, vei vedea.”

Rugăciunea zilei:

Mă uit la dedicarea mea Ţie, Isus, Domnul şi Salvatorul meu, şi sunt ruşinat – Tu ai dat tot pentru mine. Fie ca să trăiesc mereu total dedicat Ţie.

Sursa: Billy Graham.org