Preşedintele Convenţiei Baptiste de Sud cere lui OBAMA să ia măsuri împotriva grupării teroriste Statul Islamic

1,842 vizualizari

preşedinte convenţiei baptiste de sud

Preşedintele Convenţiei Baptiste de Sud, Ronnie Floyd, a transmis, prin intermediul unei scrisori deschise, semnate de foşti Preşedinţi ai Convenţiei, un apel către Preşedintele Obama de a “lua măsurile necesare acum” împotriva teroriştilor de la ISIS. Mesajul adresat preşedintelui SUA a fost publicat pe pagina oficială a Convenţiei Baptiste de Sud.

Organizaţia amintită ameninţă pacea şi siguranţa într-un mod direct şi a comis deja o serie impresionantă de atrocităţi în special împotriva creştinilor. Scrisoarea vine în urma numeroaselor rapoarte privind uciderea, abuzul sau aplicarea unor tratamente brutale copiilor, femeilor şi bărbaţilor din zona de influenţă a organizaţiei. Printre aceste atrocităţi sunt amintite uciderea prin decapitare a 21 de creştini egipteni, a unui asistent social american, a pilotului iordanian care a fost ars de viu, capturarea a 200 de creştini asirieni în data de 23 februarie.

Printre semnatarii scrisorii se numără şi alţi fost Preşedinţi ai Convenţiei Baptiste de Sud precum: Bailey E. Smith, Charles F. Stanley, Jerry Vines, Morris H. Chapman, H. Edwin Young, Sr., James B. Henry, Tom Elliff, Paige Patterson, James Merritt, Jack Graham, Johnny M. Hunt si Fred Luter.

Sursa: Revista Creştinul Azi.ro

You may also like...