Festivalul Pascal “Laudă Mielului” la cea de-a II-a ediţie

1,326 vizualizari

Jesus-HD-Wallpaper

Premiera Festivalului Pascal din 2014: “Laudă Mielului” devine tradiţie şi cheamă toţi creştinii din capitala Republicii Moldova la închinare în unitate. Luni, 13 aprilie 2015, toate Bisericile Creştine Evanghelice Baptiste din oraşul Chişinău se întâlnesc împreună să aducă “Laudă Mielului”. De la ora 17:00, Biserica “Isus Salvatorul” din Chişinău va găzdui cea de-a II-a ediţie a Festivalului Pascal “Laudă Mielului”.

La eveniment sunt invitaţi toţi creştinii din oraş, alături de prietenii, vecinii şi rudele care nu îl cunosc pe Domnul Isus ca Domn şi Mântuitor personale.

Semnificaţia şi scopul acestui eveniment, la prima ediţie a Festivalului Pascal 2014, episcopul UBCEB, Ion Miron ne-a explicat: “În contextul anului Evanghelizării şi Misiunii, am considerat că este bine să avem acest serviciu comun pentru un singur scop, să aducem “Laudă Mielului”, să învăţăm împreună ce credem şi cum să ducem mesajul Evangheliei pe parcursul acestui an. Este pentru prima dată când ne adunăm toate bisericile din oraş, dar ne dorim mult să nu fie ultima dată. În septembrie, am vrea să ne adunăm din nou într-un serviciu de Evanghelizare pe stadion sub cerul liber. A fost o părtăşie frumoasă, aici în biserica mamă, care a plantat practic toate bisericile baptiste din oraş. După 20 de ani de la zidirea acestei clădiri, biserica mamă rămâne tot timpul cu uşile deschise pentru copii ei, de aceea îi mulţumim”.

Veniţi să aducem glorie şi laudă Celui ce s-a născut, a murit şi a înviat ca să ne răscumpere din moarte la viaţă.

You may also like...