Articole,  Rugăciune,  Slides,  Ştiri interne

Donează viaţă prin rugăciune! Ruslan la opt luni de viaţă petrecute în reanimare

SAM_0364

Aceste rânduri sunt apel la rugăciune pentru a salva viaţa unui copilaş de opt luni. Din cele opt luni de viaţă, doar una a petrecut-o acasă. Restul, casa lui a fost înlocuită cu secţia de reanimare sau spitalele de maternitate de la Chişinău şi Moscova.

Problemele au început la patru luni de sarcină, când mama sa Ana, a simţit dureri acute în burtă. Se aflau atunci la Moscova şi a fost internată în spital. De la cinci luni de sarcină, copilul nu s-a mai mişcat în burta mamei, iar aceasta a afectat sistemul său nervos. S-a născut prin cezariană, iar apele din burta mamei erau de culoare verde, ceea ce însemna că ceva nu este în regulă.

La şapte zile de la naştere au fost externaţi acasă. Bucuria nașterii noii vieţi în familie nu a durat mult timp. A doua zi de la sosirea acasă, bebeluşul a început să fie foarte agitat, febră mare și plâns continuu.

SAM_0454Investigațiile au depistat probleme la urechi și pneumonie acută, dar problema este mult mai profundă. Medicii nu pot să determină cauza reală, dar presupun că micuțul Ruslan ar avea o boală foarte rară la creier, care împiedică tratarea pneumoniei și practit paralizează multe funcții ale organismului. Potrivit medicilor, această boală nu are vindecare și se întâlnește foarte rar, cam la o persoană din 100.000. Totodată, ea se transmite genetic și trebuie să fie prezentă în ADN-ul ambilor părinți. Copilașii pot trăi cu această maladie maxim până la doi ani. În căutarea problemei reale, părinții au fost testați și la analizele de ADN. Au trimis analizele lor și al copilului la centre din România, Rusia și Germania.

Deși vede bine și aude, micuțul  nu reacționează la ce se întâmplă în jurul lui, decât la razele puternice de lumină. Până la această etapă, părinții au cheltuit în jur de 40 de mii de dolari.

V-am înpărtășit această poveste tristă, pentru ca să faceți acest copilaș parte din rugăciunile dmv. Nu știm ce a pregătit Dumnezeu pentru el în viitor, dar atât cât ține de noi, haideți să contribuim la salvarea vieții lui prin rugăciune și dacă puteți mai mult, vă rugăm să ne contactați în privat.

Acum Ruslan și mămica lui sunt internați la IMSP Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Rugați-vă:

  • Pentru vindecarea lui Ruslan și protecția lui
  • Pentru întărirea fizică și spirituală a părinților
  • Pentru elucidarea exactă a problemei și găsirea soluției pentru boala micuțului
  • Pentru medicii care îl tratează, să vadă minunile Domnului prin vindecarea lui
  • Pentru situația lor financiară
  • Pentru vindecarea tuturor copiilor care se nasc și se tratează la Institutul Mama și Copilul