Devoţionalul zilei: “Iubindu-ne unul pe celălalt”

1,137 vizualizari

“Domnul să vă facă să creșteți tot mai mult în dragoste unii față de alții și față de toți…”
1Tesaloniceni 3:12

iertare_3

Una dintre problemele psihologice crescătoare pe care oamenii astăzi le înfruntă este singurătatea. Una dintre cele mai mari slujiri pe care o persoană le poate face astăzi este doar să fie un bun ascultător. Mulți oameni tânjesc nu atât să fie iubiți, cât să aibă pe cineva care să îi asculte. Când ÎL iubim pe Dumnezeu cu toată inima, avem capacitatea să ne iubim aproapele. Cea mai mare nevoie în lumea astăzi nu este mai multă știință, nu mai multă inginerie socială, nu mai multă învățătură, nu mai multă cunoștință, nu mai multă putere, nici măcar nu mai multă predicare – cea mai mare nevoie care o avem astăzi este dragostea. Și singura modalitate în care dragostea poate fi furnizată este printr-un act supranatural aL Duhului Sfânt care transformă vieți.

Dragostea care ne-o dă Dumnezeu nu este dragostea obișnuită pe care o găsim în lume azi. Când ne iubim aproapele, nu este o iubire cu dragostea noastră naturală, este Dumnezeu care iubește prin noi. Dacă ești dispus să faci asta, Dumnezeu îți va da dragostea Sa.

Rugăciunea zilei:

Te iubesc, Isus. De câte ori iau ca ceva care merit inconmesurabilul Tău act de iubire de pe cruce. Ajută-mă să îmi țin ochii neclintiți pe Tine, ca prin exemplul Tău suprem să pot ajunge la aproapele meu.

Sursa: Billy Graham.org

 

You may also like...