Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Tronul Harului”

“Să ne apropriem, dar, cu deplină încredere de scaunul harului…”
Evrei 4:16

Billy-Graham-Praying

Rugăciunea este pur și simplu o conversație în două direcții între tine și Dumnezeu. Mii de oameni se roagă doar când sunt sub mari încercări, sau în pericol, copleșiți de nesiguranță. Am fost în avion când unul dintre motoare a murit; apoi oamenii începeau să se roage. Am vorbit cu soldați care mi-au spus că nu se rugaseră niciodată până când erau în mijlocul bătăliei. Se pare că este un instinct în om să se roage în vremuri de încercare.

Noi știm că “nu există ateiști în tranșee”, dar genul de creștinism care eșuează să ajungă în viețile noastre de zi cu zi nu va schimba niciodată omenirea. Dezvoltă puterea rugăciunii. Omul este mai puternic atunci când este în rugăciune decât când este în spatele celor mai puternice arme. O națiune este mai puternică când se unește în rugăciune directă cu Dumnezeu decât atunci când resursele ei sunt concentrate în arme de defensivă. Putem avea răspunsul la toate problemele noastre prin contact direct cu Atotputernicul Dumnezeu.

Rugăciunea zilei:

Timpul petrecut în rugăciune cu Tine, dragă Doamne, este partea cea mai luminoasă a zilei mele. Știind că Tu aștepți ca să avem aceasta comuniune mă smerește. Totuși Tu spui că eu pot veni cu curaj – și fac asta, știind că Tu mă auzi!

Sursa: Billy Graham.org