RO / RU

Devoţionalul zilei: “Aruncaţi îngrijorările voastre”

978 vizualizari

“Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai Lui Dumnezeu! …”
1 Ioan 3:1

6-11-Cast-Your-Cares-1024x682

Ca şi copii ai Lui Dumnezeu, noi depindem de El. Biblia spune: “La fel cum un tată se îndură de copiii lui, tot aşa şi Domnul se îndură de cei ce se tem de El.” Copiii dependenţi petrec puţin timp îngrijorându-se de mâncare, îmbrăcăminte sau adăpost. Ei aşteaptă, şi au tot tot dreptul, ca părinţii lor să se îngrijească de toate. Fiindcă Dumnezeu este responsabil de binele nostru, ni se spune să ne aruncăm toate grijile noastre asupra Lui, fiindcă El va avea grijă de noi.

Deoarece noi suntem dependenţi de Dumnezeu, Isus spunea: “Să nu vi se tulbure inima.” Dumnezeu spune: “Eu voi purta povara – nu te gândi la ea – lasă tot în seama Mea.” Copiii dependenţi nu sunt îndepărtaţi dacă cer ceva. Ei nu ar fi normali dacă nu şi-ar face cunoscute nevoile. Dumnezeu este conştient că noi suntem dependenţi de El pentru necesităţile vieţii. Din aceste motiv El a spus: “Cereţi şi vi se va da; cautaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.”

Rugăciunea zilei:

Cât de minunat este, Atotputernicule Tată, că eu sunt dependent de Tine şi mă pot bizui pe Tine să iei povara inimii mele!

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...