RO / RU

Devoţionalul zilei: “Dragostea Lui Dumnezeu”

997 vizualizari

“Ţineţi-vă în Dragostea Lui Dumnezeu…” Iuda 21

DSC09962

Biblia este revelaţia faptului că Dumnezeu este dragoste. Mulţi oameni nu înţeleg acest atribut al naturii Lui Dumnezeu, care este dragostea. “Dumnezeu este dragoste” nu înseamnă că totul este drăguţ, frumos şi fericit, şi că dragostea Lui Dumnezeu nu poate permite pedepsirea păcatului.

Când predicăm dreptatea, este dreptate îmblânzită cu dragoste. Când predicăm neprihănirea, este neprihănire bazată pe dragoste. Când predicăm îndreptăţirea, este îndreptăţire planificată de dragoste, adusă cu dragoste, dăruită cu dragoste, îndeplinită cu dragoste, necesară datorită dragostei. Când predicam învierea Lui Cristos, predicăm miracolul dragostei. Când predicăm întoarcerea Lui Cristos, predicăm împlinirea dragostei.

Indiferent de păcatul pe care l-ai comis, sau oricât de teribil, murdar sau ruşinos ar fi, Dumnezeu te iubeşte. Dragostea Lui Dumnezeu este imposibil de măsurat, fără greşeală şi infinită!

Rugăciunea zilei:

Sinceră recunoştinţă îţi aduc, Tată, pentru iertarea şi dragostea Ta. Eu trebuie să fiu pe deplin conştient că, în toate legăturile cu ceilalţi singurul criteriu pe care îl am este dragostea Ta inconmesurabilă.

Sursa: Billy Graham.org

 

You may also like...