RO / RU

Evanghelistul Billy Graham a fost internat în spital

1,766 vizualizari

billy grahamLa doar câteva săptămâni de la aniversarea de 95 de ani, marele evanghelist Billy Graham a fost internat ieri în spitalul misiunii din Asheville, NC. Potrivit purtătorului de cuvânt Mark Demoss, pacientul acuză o problemă congestie respiratorie.

“Problema este similară cu o situaţie pe care evanghelistul a trăit-o câteva săptămâni în urmă. Aşa cum a fost şi în cazul anterior, sperăm că va fi în stare să se întoarcă acasă într-o zi sau două. Mulţumim pentru susţinerea în rugăciune a familiei Graham” a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Apelul pentru susţinerea în rugăciune postat pe pagina de facebook a evanghelistului a fost urmat de un număr mare de comentarii care exprimau încurajări, mărturii şi rugăciuni înălţate pentru susţinerea lui Billy Graham.

Cineva a scris: “Am de gând să mă rog pentru sufletele pe care el a încercat să le câştige. Cei care s-au lăsat schimbaţi şi cei care au ignorat mesajul. Cred în inima mea că, Billy Graham este gata să-şi întâlnească Tatăl Ceresc. A răspuns chemării şi a fost credincios în aceasta”. …

Alt admirator al evanghelistului, a spus: “Timpul lui pentru cer se apropie. Mulţumesc Domnului că pământul şi oamenii de pe el au fost binecuvântaţi cu evanghelizările acestui om în decursul multor ani. Poate avem un pic mai mult cu el. Doamne, te rog, fii cu Billy Graham în timp ce luptă cu această boală şi te rog, dă-i confort şi pace. Amin”

Geri Vigil: “Domnul să te binecuvânteze şi să te ţină mai aproape ca oricând, drag om a lui Dumnezeu. Mă simt atât de onorat şi umil crescând în timpul lui Billy Graham. Ce binecuvânare ai fost pentru Gloria lui Dumnezeu.”

Revrend Bill Ferguson: “Scump Tată ceresc, preamărim Numele Tău. Îl aducem pe Dr. Graham la tine, cerând ca să te atingi cu mâna Ta vindecătoare şi ca să se facă voia Ta. În Numele Fiului Tău ne rugăm. Amin. El a fost un insrument în creşterea mea spirituală.”

Jeremy Scott: “Voi sta în rugăciune cu fraţii şi surorile mele în Cristos. Te rog să îl vindeci şi să Îţi trimiţi îngerii să-l slujească şi să îl protejeze. În Numele preţios, care este mai presus de orice nume, Amin.”

Anna Bowden Irwin: “Într-o zi Domnul va spune acestui slujitor al Său de pe pământ, “Bine ai făcut, rob bun şi credincios”. Însănătoşire grabnică, Dr. Graham, lumea are nevoie de dragostea şi de rugăciunile tale continue.”

Shirley Daywalt: “Într-o zi vom fi pregătiţi să-i spunem un pământesc “la revedere” şi să aşteptăm cu nerăbdare să petrecem cu el veşnicia în Cer. Este înaintat în vârstă şi arată obosit. Împărăţia Domnului este cu mult mai populată datorită lui. Domnul cu siguranţă va spune: “Bine ai venit acasă, rob bun şi credincios!” Nu este oare palpitant să ne gândim la aceasta?!”

Billy Graham este cunoscut la nivel mondial ca: “Cel mai renumit predicator baptist din a doua jumătate a secolului al XX-lea şi una dintre cele mai notorii personalităţi americane ale acestei perioade. Aducând mesajul naşterii din nou, Billy Graham este renumit pentru adunările evanghelistice organizate în întreaga lume, care au produs convertiri masive” titrează Wikipedia.

Pentru el Marea Trimitere: “Duceţi-vă în toată lumea şi vestiţi Evanghelia la orice făptură” (Marcu 16:15) a fost o poruncă pe care şi-a atribuit-o în mod literal şi a făcut-o o realitate prin modul de a trăi şi sluji. Viaţa lui a fost marcată de evenimente în masă, iar ţelul lui era de a ajunge cu Mesajul Evangheliei la cât mai mulţi oameni. În slujirea lui, a predicat la peste 215 milioane de oameni din peste 185 de ţări.

Mai multe din biografia lui Billy Graham puteţi citi în articolul biografic realizat cu ocazia celei de-a 95-a aniversări a marelui evanghelist AICI.

Vă îndemnăm să susţineţi pe mâini de rugăciune acest om a lui Dumnezeu, care este un exemplu demn de urmat.

You may also like...