Seminarul pentru fete: „Pot totul în Cristos, care mă-ntăreşte”!

2,358 vizualizari

IMG_3795Programul de echipare a fetelor tinere pentru slujire din cadrul departamentului surori al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste prinde contur şi tinde să devină o tradiţie frumoasă. Motto-ul: „Pot totul în Cristos, care mă-ntăreşte” a adunat pe 19 octombrie peste 90 de tinere, viitoare soţii, mame şi lidere în lucrarea cu femeile pentru cercetarea Epistolei către „Filipeni”.

Evenimentul a fost găzduit de biserica „Sfânta Treime” din Chişinău. Timp de o zi, participantele au studiat în baza cărţii „Filipeni”, factorii pozitivi şi negativi care au marcat viaţa lui Pavel. Fiecare tânără a putut compara viaţa ei de slujire cu cea a lui Pavel, pentru a învăţat de la marele Apostol al Neamurilor, cum să trăiască o viaţă deplină în slujire.

Seminarul s-a încheiat cu un timp special de mărturii, moment în care fiecare tânără slujitoare a putut împărtăşi cum i-a vorbit Dumnezeu la acest seminar. Aceste mărturii au scos în evidenţă încă o dată, cât de necesare sunt aceste evenimente pentru zidirea şi instruirea fetelor tinere, care vor forma generaţia de mâine. 

You may also like...