Conferință de tineret: Respectă principiile înțelepciunii Dumnezeiești!

1,694 vizualizari

600639_698348533531849_175957330_n

Prima conferință regională din această toamnă adună, sâmbătă 28 septembrie, toți tinerii din comunitatea de Chișinău la biserica „Isus Salvatorul”. Alături de liderii spirituali şi invitatul special din SUA, învăţăm cum: „Respectăm principiile înţelepciunii Dumnezeieşti”!

Petrecem o zi în casa Domnului în patru sesiuni de creştere spirituală. Vom învăţa de la pastorul bisericii „Betel” din Seatle, Washington, Veaceslav Sîrbu 7 principii ale înţelepciunii lui Dumnezeu care trebuie să ne ghideze în viaţă.

Programul mai include laudă şi închinare, concursuri şi părtăşie. Profitaţi la maxim de această oportunitate. Veniţi alături de noi să vă reîncărcaţi bateriile, pentru ca să puteţi sta tari în faţa provocărilor la facultate sau la locul de muncă.

Veniţi să învăţăm principiile înţelepciunii Dumnezeieşti, ca să putem fi o lumină puternică în societatea noastră. Veniţi să învăţăm cum să promovăm aceste valori printre cei ce nu le cunosc.

Despre vorbitor

Pastorul Veaceslav Sîrbu s-a născut în oraşul Chişinău. A activat în calitate de lider de tineret în cadrul bisericii „Isus Salvatorul”. Este absolventul primei promoţii de studenţi al ex-Colegiului Teologic Pedagogic din Chişinău, actualmente Universitatea „Divitias Gratia”. După absolvire a fost misionar timp de doi ani în satul Başcalia. În 1999 emigrează în SUA. În 2004 este ales în rolul de pastor al bisericii „Betel” din Seatle, Washington.

Înscrierea începe la ora 09:30. Intrarea este gratuită şi prânzul asigurat

Nu rata prima conferinţă regională din această toamnă!

You may also like...