Slides,  Ştiri interne

Conferinta Femeilor: «Plină de roada neprihănirii»

Ce mare har să știm că suntem fii și fiice ale lui Dumnezeu mântuiți prin credința în Domnul Isus. Trăirea în ascultare de Duhul Sfânt ne-a adus adevărata libertate. Ar fi greșit să credem că din moment ce suntem mântuiți putem face orice dorim. Libertatea nu ne este oferită pentru a trăi după poftele firii, ci pentru a trăi în dragoste unii față de alții. Pentru că suntem liberi prin moartea lui Isus Hristos, Duhul Sfânt ne va elibera de comportamentul generat de firea pământească și ne va conduce către o viață nouă.

Anul 2022 – aduce lansarea celei de-a IX ediție a ghidului de studiu biblic pentru femei din seria: Femeile de ieri – impact peste veacuri.

Tema ghidului este: Plină de roada neprihănirii. Seminarele regionale pentru surori cu scop de ucenicie pentru anul 2022 poară tema: NU puteți face TOT ce voiți!

Versetul cheie: Galateni 5:17 Pe data de 12 februarie ne-am bucurat mult cu femeile din Comunitatea Bălți la întâlnirea care a avut loc în Biserica Covceg.

Echipa de surori din Chișinău au slujit cu mare bucurie. Mariana Dubceac, Ina Bulgac, Maia Todosoi, Maria Meleștean, Olga Derdea si Eugenia Podoleanu au condus femeile în studiu Biblic al Scripturii.

Nu există timp mai scump decât să descoperi adevăratele comori ale Cuvântului lui Dumnezeu și să stai în rugăciune, iar în rezultat Dumnezeu să producă schimbarea în viața personală, iar apoi prin tine Dumnezeu să facă schimbarea și în alte persoane.

A fost studiată o parte din tema: Roada Duhului Sfânt-Înfrânarea poftelor.Cuvântul grecesc pentru înfrânarea poftelor este egkrateia– ceia ce înseamnă abstinență, moderație, autocontrol.

 

 

 

 

 

Trăim vremuri în care tot mai mult este propagată ideea că omul își poate trăi viața cum dorește, fără ași înfrâna dorințele, deoarece este o ființă liberă. Această teorie contravine Scripturii. Rezultatul acțiunilor și deciziilor noastre nu ne afectează doar pe noi, ci afectează Numele Domnului Isus Hristos și imaginea Bisericii pentru care El Și-a dat viața.

Viața creștinului este o luptă continuă. Lipsa de autocontrol ucide, rupe relații, căsnicii, distruge Biserici.

Să veghem asupra căilor noastre. Dacă am căzut-să ne ridicăm. Dacă credem că stăm în picioare, să veghem să nu alunecăm și în orice situație să apelăm la intervenția salvatoare a lui Domnului Isus.Să trăim după standardele Împărăției lui Dumnezeu, ca oameni răscumpărați, sfinți, ca o o mărturie a lucrării harului lui Dumnezeu.

 

Scumpe surori, haideți să ne aprofundăm în Cuvânt și să învățăm să trăim în neprihănire, având o viață rodnică spre gloria Lui