Hristos a Înviat! Felicitare pascală de la conducerea Uniunii

401 vizualizari

 

Dragi frați și surori,

Conducerea Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Moldova vă felicită din toată inima cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului nostru Isus Hristos! HRISTOS A ÎNVIAT!
În fiecare an, această sărbătoare minunată vine în perioada în care totul în natură înflorește și capătă un aspect nou. Această imagine le amintește credincioșilor despre viața nouă pe care au primit-o datorită învierii Domnului Isus Hristos.

Dumnezeu a permis ca sărbătoarea luminoasă a învierii Domnului în 2021 să vină la noi din nou în timpul pandemiei Covid-19. Aceasta este o perioadă dificilă și tulburătoare în care mulți oameni se confruntă cu frică și îngrijorare.

Totuși, adevărații creștini știu că Domnul Isus Hristos nu Și-a lăsat Biserica Sa fără protecție, grijă și călăuzirea Duhului Sfânt. El continuă să o curățească și să o sfințească, pentru „… ca să înfăţişeze înaintea Lui această Biserică, slăvită, fără pată, fără
zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci sfântă şi fără prihană.” (Efeseni 5:27)

În aceste zile de sărbătoare, vă dorim tuturor speranță și multă încredere în Domnul!
Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou, prin învierea lui Isus Hristos din morţi, la o nădejde vie…” (1Petru 1:3)

Totodată, vă dorim ca să aveți râvnă și putere de a mărturisi despre învierea Domnului Isus Hristos la fel cum au făcut-o primii creștini.
„Apostolii mărturiseau cu multă putere despre învierea Domnului Isus. Şi un mare har era peste toţi.” (Faptele apostolilor 4:33)
Dumnezeu să vă binecuvânteze viața, familiile și bisericile! HRISTOS A ÎNVIAT! ADEVĂRAT A ÎNVIAT!

Cu dragoste în Hristos ai voştri fraţi,
Nicolae Vozian Episcopul  al Uniunii BCEBM
Ion Miron Secretar Executiv Uniunii BCEBM
Serghei Ghermanov Episcop adjunct al Uniunii BCEBM

You may also like...