Slides,  Tineret. Articole,  Tineret. în slujire

SERGHEI GHERMANOV vine la CNT 2016: “Dedicare şi Credincioşie”

Serghei Germanov_cnt2016

Serghei Ghermanov s-a născut într-o familie de slujitori din sudul Moldovei. După absolvirea Universității Creștine „Emanuel” din Oradea, s-a căsătorit cu Elena, alături de care educă patru copii: Daniel, Corina, Alina și Delia.

Din 1999, slujește în calitate de misionar în s. Parcani, Transnistria. Concomitent este și lider de tineret al Bisericii din or. Tiraspol.

După ce au trecut cu traiul în or. Chișinău, a continuat slujirea cu tinerii în Biserica „Betania”. Începând cu anul 2002, a slujit în Organizația „Viața și speranța”, scopul căreia este acordarea de ajutor celor bolnavi de cancer.

În 2005, a fost ordinat la slujirea de pastor în Biserica „Betania”. La etapa actuală, Serghei Ghermanov slujește în calitate de profesor la Universitatea „Divitia Gratiae”, or. Chișinău și este unul dintre păstorii Bisericii din or. Cricova.

Mesaj către tineri: „Dedicare pentru Evanghelie”

Cuvintele „Nimic decât Isus / Nimic afară de Isus…” pentru mulți dintre noi ar putea să pară prea radicale și chiar înjositoare. Cu siguranță recunoaștem importanţa Lui pentru salvarea noastră. Dar cum stau lucrurile când vorbim despre viață? Ce poate să facă Evanghelia pentru mine? Cum ea îmi influențează relațiile, slujirea?

Focusându-se pe viața după Evanghelie, apostolul Pavel în Epistola către Galateni ne cheamă să urmăm Evanghelia în fiecare zi, indiferent de cât timp Îl cunoaștem pe Hristos. Apostolul menţionează că doar viața născută din Evanghelie poate duce la o transformare profundă a personalității.

Seminarul: „Eliberarea de robia dependențelor”

Cum putem să ne eliberăm de viciile care au devenit dependențe? Cum să-i ajutăm pe acei care se chinuie din cauza unui ciclu infinit „boală – însănătoșire – recidivă”. Acest seminar abordează problema dependențelor în lumina învățăturilor biblice. Sperăm că el îi va ajuta pe acei care luptă cu dependențele să capete speranță în puterea Evangheliei.