Zi Naţională de Rugăciune pentru orfani şi casele de timp familial

1,395 vizualizari

orfani_1

Dragi frați slujitori,

Vă îndemnăm ca pe 29 noiembrie 2015, să avem o zi specială de rugăciune pentru orfani și lucrarea cu orfanii din țara noastră. Vă rugăm ca în această duminică, să acordați o atenție deosebită acestei categorii de persoane și să organizați servicii de închinare dedicate orfanilor și adopției. Fie ca în această zi de duminică să răsune Cuvântul lui Dumnezeu care vorbește despre dragoste și grija Sa faţă de acești copii defavorizați, precum și despre atitudinea şi implicare credincioșilor în viețile acestor copii.

Dacă în biserica Dumneavoastră sunt familii adoptive, atunci vă îndemnăm să le implicați în cadrul serviciului: să împărtășească mărturia personală, binecuvântările și provocările pe care le înfruntă, să laude pe Domnul cu o cântare sau poezie. De asemenea, puteți folosi această ocazie pentru a vă ruga pentru ei şi a le oferi un dar.

Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze această zi specială de rugăciune și slujire pentru acești copii de care Dumnezeu se îngrijește în mod special, numindu-se Tatăl lor (Psalmii 68:5-6). Totodată, să îi susținem și pe acei frați și surori care se implică în această lucrare deosebită şi binecuvântată.

Cu mult respect, ai voştri fraţi în Hristos,

Ion Miron, episcop UBCEB

Nicolae Vozian, secretar-general UBCEB

Alexandru Goncearuc, episcop adjunct UBCEB

You may also like...