APEL: Uniţi-vă în post şi rugăciune pentru Ucraina!

1,458 vizualizari

fast an prayer for ukraine

Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Ucraina face un apel către toţi creştinii să se unească în trei zile de post şi rugăciune pentru pace în Ucraina. Conducerea UBCEB Ucraina îndeamnă creştinii să întâlnească Paştele – Sfânta Înviere a Mântuitorului nostru în post şi rugăciune pentru pace, înţelegere şi îndurare pentru cei toţi trudiţi şi împovăraţi.

Astfel, în perioada 9-11 aprilie 2015, toţi creştinii evanghelici sunt chemaţi să fie solidari, să se unească în post şi rugăciune pentru vindecarea ţării, pentru protecţia sufletelor descurajate, pentru reîntregirea familiilor împrăştiate de acest conflict.

În vremuri tulburi, rugăciunea şi unitatea copiilor lui Dumnezeu este necesară. Veniţi să unim în post şi rugăciune, pentru ţara vecină, pentru fraţii şi surorile noastre, care plâng pentru ţara lor. Veniţi să ne rugăm pentru refugiaţii împrăştiaţi prin alte ţări, chiar şi în ţări islamice. Mijlociţi în rugăciune pentru conducerea Ucraine şi pentru inamicii interni, care distrug ţara lor pentru interese politice.

Fiţi solidari, participaţi la post şi rugăciune şi pe eventul creat de facebook. Lăsa-ţi acolo un mesaj de încurajare, o rugăciune de binecuvântare pentru poporul ucrainean.

Urmăriţi site-ul Uniunii Baptiste pentru a fi la curent cu situaţia şi nevoile de rugăciune a creştinilor din Ucraina.

You may also like...