ION MIRON: “Veniţi să ne rugăm pentru ţara în care Dumnezeu ne-a pus să locuim”

2,042 vizualizari

Ion Miron

Dragi fraţi şi surori,

Probabil cunoaşteţi cu toţii despre situaţia critică din ţara noastră şi în acest sens, fac un apel către Dumneavoastră ca să mijlocim în rugăciunile noastre pentru ţara în care Dumnezeu ne-a pus să locuim.

Cuvântul lui Dumnezeu spune: „Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea.” 1 Timotei 2:1-2

Pe 31 ianuarie, vă invităm la o zi de post şi rugăciune pentru ţară ca Dumnezeu să protejeze poporul nostru de vărsare de sânge, să continue să ne binecuvânteze cu libertatea predicării Evangheliei şi să vină în ajutorul celor care sunt în nevoie.

Până atunci, dacă vreo biserică găseşte de cuviinţă că acest post poate fi organizat mai devreme de 31 ianuarie, aveţi toată libertatea s-o faceţi. Important este ca în aceste vremuri dificile să ne lăsăm conduşi de Cuvântul lui Dumnezeu şi caracterul Scripturii ca să putem fi o bună mărturie în locul în care Dumnezeu ne-a aşezat.

Cu multă preţuire,

Ion Miron
Episcopul
Uniunii Bisericilor CEB din Moldova

You may also like...