Anunțul evenimentelor,  Slides,  Ştiri interne

Precept Ministries Eurasia lansează Şcoala “Timotei” pentru echiparea adolescenţilor

sesiune
Precept Ministries Eurasia (PME) lansează în ianuarie 2016 Şcoala “Timotei” în 83 de filiale ale Institutului de Studiu Biblic Inductiv. Potrivit directorilor PME, Mia şi Costel Oglice, noua instituţie de formare spirituală s-a născut la solicitările slujitorilor implicaţi activ în lucrarea cu adolescenţii prin sport, şcoală de compiutere şi engleză.
Scopul școlii “TIMOTEI” este echiparea adolescenților și a tinerilor, care nu au atins încă vârsta de 18 ani, transformarea lor prin studierea profundă a Cuvântului lui Dumnezeu, participarea lor în lucrarea Evangheliei și pregătirea pentru studiile ulterioare la Institut.
Programul este conceput pentru 2 ani și include 6 sesiuni a câte 2 săptămâni fiecare. În primul an accentul va fi pus pe zidirea caracterului și vor fi studiate viețile caracterelor biblice. În al doilea an accentul va fi pus pe ucenicie.
Prima clasă va fi deschisă la Chișinău cu sesiunea care se va desfășura în perioada 4-16 ianuarie 2016 în incinta bisericii “Harul” (str. Ciocârliei 2/8). La această sesiune studenții vor studia profund și vor fi pregătiți să predea altora cursurile “Iosif” și “Doamne, învață-mă să studiez Biblia în 28 de zile”.
Studenți ai Școlii “TIMOTEI” pot deveni adolescenți și tineri care nu au atins încă vârsta de 18 ani, care sunt botezați și membri ai unei biserici locale. Pentru admitere este necesară prezentarea unei recomandări din partea pastorului bisericii locale. Cheltuielile de participare sunt de 500 lei, necesare pentru materialele de studii și un prânz în fiecare zi.
Pentru informații contactați-ne la numărul la telefonul +(373)69966779 sau la info@precept.md