Agenda 2016 – ANUL Dedicării şi Credincioşiei lui Dumnezeu

2,536 vizualizari

După o #ÎnnoireaSpirituală2015 Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB) dedică “Anul 2016 – Dedicării şi Credincioşiei lui Dumnezeu”. În următoarele 365 de zile vom exersa dedicarea şi credincioşia faţă de CEL care a îngăduit să păşim într-un nou an.

Agenda 2016 (1)

Pe agenda 2016 cu această tematică, conducerea UBCEB a planificat o serie de evenimente care au drept scop motivarea şi încurajarea diverselor categorii de slujitori în ogorul Evangheliei.

Printre acestea se numără:

– Conferinţa Naţională de Tineret – martie 2016,

– Conferinţă pentru diaconi şi soţiile lor – 1 aprilie 2016,

– Conferinţă pentru contabilii Bisericilor.

– Evanghelizări regionale şi tradiţionalele Conferinţe Pastorale.

Pe lângă evenimentele care vor marca o premieră, Bisericile Baptiste revin la Zilele Naţionale de Rugăciune lunare pentru ţările lumii. Fiecare a doua duminică din lună va fi dedicată mijlocirii pentru o ţară lovită de persecuţii, tensiuni militare sau atacuri teroriste. Programul de rugăciune pentru ţările lumii în care este nevoie de pacea lui Dumnezeu, a fost inclus în Agenda cu planul de citire al Bibliei pentru 2016, iar lunar îl veţi putea găsi la pagina Ştafeta Rugăciunii.

Firul roşu care leagă cele 12 pagini principale ale Agendei 2016 prezintă ideea Viţei şi a mlădiţelor din Evanghelia Împărăţiei, iar în final, punctul culminat este rodul pe care trebuie să îl aducă fiecare creştin care rămâne în Viţă. Vă îndemnăm să faceţi rost de această agendă şi să beneficiaţi de toate datele informaţionale şi ziditoare plasate pentru fiecare dintre noi cu scopul de a sădi în noi dedicare şi credincioşie în alergarea noastră zilnică.

Agenda 2016 (2)

Cu mai multe detalii din Agenda 2016 vom reveni pe parcurs, până atunci vă invităm la PRIMUL eveniment tradiţional al Anului – Săptămâna de Rugăciune 2015! CLICK pentru DETALII!

You may also like...