Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Unde este cerul?”

“De aceea vă pregătesc Împărăția, după cum Tatăl Meu Mi-a pregătit-o Mie”.
Luca 22:29

iStock_000003179315Small

Mulți oameni au întrebat unde este raiul. În Scriptură nu ni se spune unde este raiul. Unii au încercat să ia pasaje din Scriptură și să le pună la un loc și au spus că raiul este în nord. Ei citează Psalmul 48:2: “În partea de miazănoapte este cetatea Marelui Împărat…”. Acul magnetic se îndreaptă spre nord. Poate că orașul ceresc este în nord. Noi nu știm. Dar indiferent de unde este raiul, va fi acolo unde este Cristos.

Mulți oameni întreabă dacă raiul este un loc adevărat. Da! Isus a spus: “Mă duc să vă pregătesc un loc”. Biblia spune că Enoh și Ilie au urcat la cer cu trupul pământesc, într-un loc real, la fel de real ca Los Angeles, Londra, sau Algeria! Biblia ne spune deasemenea că raiul va fi un loc al frumuseții. În Biblie este descris ca “o cetate a Lui Dumnezeu”, un oraș, o țară mai bună, o glorie.

Biblia de asemenea indică că raiul va fi un loc al înțelegerii și cunoașterii lucrurilor pe care nu le-am înțeles niciodată aici.

Rugăciunea zilei:

Doamne Isuse Cel Viu, cunoașterea faptului că Tu ai pregătit un loc în cer pentru mine îmi aduce mângâiere și bucurie sufletului!

Sursa: BIlly Graham.org