Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Fără compromisuri”

“…și-L rog ca, potrivit cu bogăția slavei Sale, să vă facă să vă întăriți în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru…”
Efeseni 3:16

iStock_000005343680Medium-1024x682

Horace Pitkin, fiul unui comerciant bogat, s-a pocăit și s-a dus în China ca misionar. Le-a scris prietenilor săi din America, spunând: “Mai este puțin timp până vom afla dacă e mai bine să ÎL slujim aici sau acolo sus.” Puțin timp după aceasta, o gloată a pătruns în tabăra unde Pitkin apăra femeile și copiii. El a fost decapitat și capul său a fost pus pe altarul unui zeu păgân, în timp ce trupul său a fost aruncat într-o groapă împreună cu trupurile altor nouă creștini chinezi.

Sherwood Eddy, scriind despre el, a spus:”Pitkin a adus mai mult câștig omenirii prin moartea sa decât ar fi putut aduce prin viața sa.”

Cristos are nevoie de oameni care sunt făcuți din stofă de martir! Îndăznește să iei o atitudine puternică, necompromisă pentru El.

Rugăciunea zilei:

Mulțumesc, Doamne, pentru exemplele celor care au trăit înaintea noastră, Ajută-mă să fiu conștient de puterea Ta nelimitată, Doamne.

Sursa: Billy Graham.org