Devoţionalul zilei: “Te predai?”

1,005 vizualizari

“Căci noi suntem lucrarea Lui și am fost zidiți în Cristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele.”

Efeseni 2:10

iStock_000017254683Small

Fericirea și toate beneficiile nelimitate care curg din depozitul cerului depind de relația noastră cu Dumnezeu. Dependența și supunerea totală sunt condiții pentru a fi copilul Său. Doar copiii Săi au dreptul să primească acele lucruri care îi vor duce la fericire, iar ca să fii copilul Lui, trebuie să existe predare totală voinței Sale.

Înainte să devenim bogați trebuie să admitem că suntem săraci. Înainte să devenim copii adoptați, trebuie să recunoaștem că suntem destituiți. Atunci când înțelegem că toată bunătatea noastră este ca o haină murdară înaintea Lui Dumnezeu, și devenim conștienți de puterea distructivă a dorințelor noastre încăpățânate; când înțelegem dependența noastră totală de harul Lui Dumnezeu prin credință și nimic altceva, atunci ne pornim pe drumul fericirii.

Omul nu ajunge să îL cunoască pe Dumnezeu prin fapte – el ajunge să îL cunoască pe Dumnezeu prin credință, prin har. Nu îți poți câștiga calea spre fericire și rai, nu o poți face mai morală, nu o poți reforma, nu o poți cumpăra. Vine ca un dar de la Dumnezeu prin Cristos.

Rugăciunea zilei:

Adu-ne aminte, Doamne Isuse, că prin har am ajuns să Te cunoaștem, fiindcă doar datorită Ție putem sta drepți înaintea Ta.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...