Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Ființe finite – dorințe infinite”

”Căci noi n-avem aici o cetate stătătoare, ci suntem în căutarea celei viitoare.”
Evrei 13:14

iStock_000015636100Small

Una dintre dorințele de bază ale sufletului este să trăiască veșnic. Autoconservarea este prima lege a naturii. Poate că oamenii obosesc de durerea și neputința îmbătrânirii, dar ei nu obosesc niciodată de viață. Dumnezeu a făcut în așa fel ca să satisfacă această dorință a sufletului să trăiască veșnic, și dorința de a nu avea durere și probleme. Oameni sunt mici creaturi cu mari capacități, ființe finite cu dorințe infinite, care nu merită nimic și totuși cer totul. Dumnezeu a făcut oamenii cu această uriașă capacitate și dorință, ca El să poată veni și satisface aceste dorințe. Dumnezeu a făcut inima umană atât de mare, încât doar El o poate umplea. El a făcut-o să ceară atât de multe, ca numai El să poată îndeplini această cerere.

Isus Cristos este singurul care ține cheile morții. În moartea și învierea Sa El a luat durerea morții, iar acum Dumnezeu dă viață veșnică oricui își pune încrederea în Fiul Său Isus Cristos.

Rugăciunea zilei:

Doamne Isuse, când voi ajunge la sfârșitul acestei vieți pământești, Tu vei fi acolo, conducându-mă la casa mea cerească. Mulțumesc, Tată iubitor.

Sursa: Billy Graham.org