Ziua a 11-a – Ramadan 2015: “Lumea Arabă: Ştiu încotro merg”

1,224 vizualizari

“Nu voi uita niciodată acea viziune… dar din acel moment inima mea a fost legată de Isus.”

 Ramadan 2015  (13)

Lumea Arabă este Camera centrală în Casa Islamului. Este un amalgam de rase şi naţionalităţi care poartă mărturia moştenirii a şapte secole de cuceritori arabi musulmani. Astăzi Liga Arabă cuprinde 22 de naţiuni membre, şi vorbitorii ei cuprind al patrulea sau al cincilea cel mai mare grup din lume. Televiziuunea prin satelit sau programele radio şi mărturia atât a misionarilor, cât şi a creştinilor din primele secole ajută ca mulţi musulmani arabi să audă mesajul evangheliei, dar Duhul Sfânt este cel care coordonează modurile în care arabii musulmani sunt convinşi de nevoia lor de salvare. Unul din ei este un fost om de afaceri în vârstă de 58 de ani, acum pensionat, cu numele Mahad.

De când Mahad a venit la credinţă el a adus membrii a 70 de familii la Cristos, el conduce o reţea de creştini secreţi în studiu biblic şi închinare. Punctul de întorsătură pentru Mahad a fost când soţia lui a murit şi el a intrat în depresie. Aceasta la dus la probleme cu inima şi necesitatea unei operaţii pe cord deschis.

Medicii mi-au spus că şansele mele de supravieţuire nu sunt mai mari de 5%. După ce am intrat în anestezie, m-am rugat dar nu am simţit pace. Pe măsură ce îmi pierdeam cunoştinţa, am strigat Isus, de trei ori. Am simţit pace imediat. În timp ce eram sub anestezie am avut o viziune cu Isus şi soţia mea, împreună într-o pajişte. Amândoi arătau aşa de fericiţi. Am simţit o mare bucurie. Ştiam că în lumea reală am murit, dar nu era nici o problemă; urma să fiu împreună cu ei. Am mers mai aproape, şi am început să cad, nu vroiam să merg înapoi.

Nu voi uita niciodată acea viziune. Operaţia a fost un succes, dar din acel moment inima mea a fost legată de Isus. Înainte de operaţie îmi era frică de moarte. Dar acum ştiu că voi fi împreună cu soţia mea şi cu Isus. Soţia mea l-a iubit mereu pe Isus. Ea nu a vorbit niciodată cu mine despre asta, dar întotdeauna la dorit aproape. El ţinea sus o imagine a unei picturi a lui Da Vinci, Cina cea de taină, imagine vândută pentru turişti în pieţe. Ea a cumpărat asta acum mulţi ani. Când voi ajunge în cer o voi întreba despre asta.”

Cum putem să ne rugăm?

  • Roagă-te pentru locuitorii din patriile Bibliei să se întoarcă la credinţa Bibliei.
  • Roagă-te ca Dumnezeu să îi protejeze pe noi arabi musulmani întorşi la credinţă de persecuţiile de care au parte cei care Îl urmează pe El.
  • Roagă-te pentru milioanele de arabi musulmani care încă nu au auzit vestea bună a lui Isus.

Sursa: ŞtiriCreştine.ro

You may also like...