Devoţionalul zilei: “Cea mai bine vândută carte din lume”

1,287 vizualizari

“…din gura Lui iese cunoştinţă şi pricepere.”
Proverbe 2:6

iStock_000000515730_L3-1024x723

Este o mică uimire… Biblia mereu a fost cea mai bine vândută carte! Nici o altă carte nu poate ajunge la înţelepciunea ei profundă, frumuseţea poetică, acurateţea istoriei şi profeţiilor ei.

Criticii ei care pretind că ar fi umplută de plăsmuire, ficţiune şi promisiuni neîmplinite descoperă că problemele sunt la ei, şi nu la Biblie. Cercetări mai mari şi mai atente au dovedit că aparentele contradicţii erau cauzate de traduceri incorecte, şi nu de inconsecvenţe divine.

Omul, şi nu Biblia avea nevoie de corectare. Şi totuşi – în multe case, printre oameni aşa numiţi educaţi – a devenit o modă să se glumească asupra Bibliei şi să o privească mai mult ca ceva pe care să se aşeze praful decât ca Cuvântul viu aL Lui Dumnezeu…Prea multe familii au folosit Biblia ca un depozit pentru păstrat scrisori vechi şi flori presate, şi au trecut cu vederea ajutorul şi siguranţa pe care Dumnezeu a intenţionat să le dea această Carte.

Rugăciunea zilei:

Atotputernicule Dumnezeu, Te laud pentru autoritatea Cuvântului Tău, care îmi vorbeşte despre răscumpărarea mea, despre cum ar trebui trăită viaţa, şi despre pacea şi viaţa veşnică cu Tine.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...