Slides,  Ştiri interne

Viorel Iuga este noul preşedinte al Uniunii Baptiste din România

viorel-iuga-presedinteViorel Iuga a fost ales ca președinte a Uniunii Baptiste din România la cel de-al 36-lea Congres al Cultului Creștin Baptist ce se desfășoară în zilele acestea la Oradea. Din comitetul executiv fac parte: Nelu Ardelean, Oti Bunaciu, Samy Crișan, Paul Negruț, Ilie Milutin și Pal Borzasi.

Viorel Iuga este pastorul Bisericii Baptiste “Speranţa” din Arad, autorul a peste 50 de titluri de carte pentru tineri şi familie. Este căsătorit cu Didina şi împreună au doi copii, Cristian şi Dorotea.

Aşa iubeşte să se descrie “VIOREL IUGA – Om obişnuit, chemare specială!”

Sunt un om obişnuit, am 53 de ani, sunt căsătorit din 1989 cu Didina Eugenia şi suntem binecuvântaţi cu doi copii credincioşi: Cristian şi Teodora Harina. Îmi place să fiu cunoscut ca un copil al Domnului, iertat prin har, şi un slujitor dependent de har, care doreşte din inimă să împlinească voia Stăpânului. Ca om, nu am nimic excepţional. Nu am fost niciodată foarte deştept şi nici nu mă pot lăuda cu daruri deosebite. Prin bunătatea Domnului, am primit o chemare specială şi vreau să mi-o împlinesc cu credincioşie şi competenţă.

Mai multe vedeţi pe ŞtiriCreştine.ro