Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Mântuirea este fără plată”

“Şi sunt socotiţi neprihăniţi, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea, care este în Cristos Isus.”
Romani 3:24

salvarea este fara plata

Salvarea este fără plată! Dumnezeu nu pune nici o etichetă cu preţ pe Darul darurilor – este gratis! Predicatorii nu sunt oameni de vânzări, fiindcă ei nu au nimic de vândut- Ei sunt purtători ai Veştii Bune – noutatea că’’Cristos a murit pentru păcatele noastre conform cu Scripturile’’(1 Corinteni 15:3). Banii nu o pot cumpăra. Neprihănirea omului nu o poate câştiga. Prestigiul social nu te poate ajuta să o deţii. Moralitatea nu o poate obţine. Este, la fel cum a zis Isaia:’’fără bani şi fără preţ’’.

Dumnezeu nu este un Dumnezeu care negociază. Nu poţi face troc cu El. Trebuie să faci înţelegere cu El după termenii Săi. El ţine în mâinile Sale omnipotente darul inestimabil, preţios şi etern al mântuirii, şi te invită să îl iei fără bani. Cele mai bune lucruri în viaţă sunt gratis, nu-i aşa? Aerul pe care îl respirăm nu ne este vândul la metru cub. Apa care curge limpede ca cristalul din izvoarele montane este gratuită. Dragostea este gratis, credinţa este gratis, speranţa este gratis.

Rugăciunea zilei:

Chiar dacă salvarea mea a fost obţinută numai prin cel mai scump sacrificiu făcut vreodată, Tu mi-ai dat-o mie fără plată. Doamne, Te laud pentru acest dar care mi l-ai dat cu atâta dragoste.

Sursa: Billy Graham.org