Devoţionalul zilei: “Victorie totală”

1,642 vizualizari

“…Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume…”
1 Ioan 4:4

5-20-Complete-Victory

Pavel a scris cândva: “Căci firea pământească pofteşte împotriva Duhului, şi Duhul împotriva firii pământeşti; sunt lucruri potrivnice unele altora, aşa că nu puteţi face tot ce voiţi” (Galateni 5:17). Aceasta este bătălia sau tensiunea care este prezentă în noi la un nivel mai mare sau mai mic. Aşa dar, lupta spirituală care o simţi este explicată în Biblie. Aceasta nu înseamnă ca tu să o accepţi aşa cum este. Tu trebuie să faci toate pregătirile necesare pentru această bătălie despre care Biblia spune: “Nu este împotriva cărnii şi a sângelui, ci împotriva puterilor spirituale.”

În Efeseni 6 citim cum spune Biblia că ar trebui să te pregăteşti. În acelaşi timp, întotdeauna aminteşte-ţi că “acolo unde se înmulţeşte păcatul, harul se înmulţeşte şi mai mult”. Tu poţi avea victorie totală! Ni se spune să ne supunem Lui Dumnezeu şi diavolul va fugi de la noi. Deasemenea ni s-a promis că “păcatul nu va domni peste noi”.

Rugăciunea zilei:

Doamne, la fel ca şi Pavel mă lupt şi eu zilnic cu Satan. Îmi închin totul din viaţa mea Ţie, ştiind că deja bătălia a fost câştigată.

Sursa: Billy Graham.org

 

 

 

You may also like...