Devoţionalul zilei: “Dincolo de tine”

1,473 vizualizari

“Fraţilor, v-am vorbit ca unor oameni lumeşti, ca unor prunci în Cristos…”

1 Corinteni 3:1

iStock_000005013797Medium-1024x682

Unii oameni L-au primit pe Cristos dar niciodată nu au ajuns la maturitate spirituală. Ei au fost în biserică toată viaţa lor, dar totuşi nu au devenit niciodată creştini maturi. Ei încă sunt consideraţi “copii spirituali” şi “prunci în Cristos”. Ei cunosc puţină Scriptură. Au puţină dorinţă de a se ruga şi poartă puţine semne de creştinism în viaţa de zi cu zi.

A spune: “Mă voi decide să fiu mai bun, îmi voi aduna toate puterea de voinţă şi îmi voi revizui felul meu de a trăi” este nobil, dar zadarnic. La fel de bine un cadavru poate spune: “Prin efort mă voi ridica din sicriu şi voi putea să fiu om viu din nou”. Ai nevoie de o putere dincolo de tine. Nu poţi să treci peste obiceiurile şi lanţurile care te leagă. Ai nevoie de un ajutor din afară. Ai nevoie de Cristos. Biblia ne spune despre un pod de credinţă care trece din valea disperării la înălţimile nădejdii glorioase în Cristos. Ne spune unde suntem, dar dincolo de asta – ne spune unde putem fi în Cristos. Acum, desigur, nu vei fi ajunge la maturitate totală până când nu vei fi în prezenţa Lui Cristos, dar ar trebui să creşti în fiecare zi ca şi creştin.

Rugăciunea zilei:

Doamne, lucrează prin mine astăzi, ca să mă pot maturiza ca şi creştin şi să ajung să Te cunosc mai bine, ca să pot cunoaşte voia Ta perfectă pentru mine.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...