Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Bucurie în mărturisire”

“Prin El, să aducem totdeauna Lui Dumnezeu o jertfă de laudă, adică rodul buzelor care mărturisesc Numele Lui.”
Evrei 13:15

confession

Isus ştia că unul dintre adevăratele teste ale supunerii noastre faţă de Dumnezeu este dorinţa noastră de a mărturisi şi altora. Dacă nu avem milă faţă de alţii, aceasta este dovada că noi nu am experimentat niciodată mila Lui Dumnezeu. Emerson probabil a ghicit măsura milei umane când a spus:’’Ceea ce eşti vorbeşte atât de tare încât nu te aud ce spui.’’ Lui satan nu îi pasă cât de mult teoretizezi despre creştinism, ori cât de mult pretinzi că îL cunoşti pe Cristos. La ceea ce se opune el este felul în care îL trăieşti pe Cristos.

Cu ceva timp în urmă o doamnă a scris şi a spus:’’Am 65 de ani. Toţi copiii mei sunt căsătoriţi, soţul meu este mort, şi eu sunt cea mai singură persoană din lume.’’ Cineva i-a sugerat să găsească o cale să mărturisească credinţa ei şi să împartă lucrurile ei materiale cu cei din jurul ei. Câteva săptămâni mai târziu ea a scris:’’Sunt cea mai fericită femeie din oraş. Am găsit o nouă bucurie şi fericire în a impărţi ce am cu ceilalţi.’’ Asta e ceea ce Isus a promis!

Rugăciunea zilei:

Tată, nu este bucurie mai mare decât să mărturisesc despre dragostea Ta. Ajută-mă să transmit asta în toate relaţiile mele cu ceilalţi.

Sursa: Billy Graham.org