Devoţionalul zilei: “Plan pentru suferinţă”

1,668 vizualizari

“Noi muncim, în adevăr, şi ne luptăm, pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul Cel Viu, care este Mântuitorul tuturor oamenilor, şi mai ales al celor necredincioşi.”

1 Timotei 4:10

drowining-in-your-own-pain-1-dr-diva-verdun

Viaţa noastră îşi are începutul în suferinţă. Perioada vieţii este marcată de durere şi tragedie, iar vieţile noastre se termină cu duşmanul numit moarte. Persoana care aşteaptă să scape de chinurile durerii şi dezamăgirii pur şi simplu nu are ştiinţă de Biblie, de istorie sau de viaţă. Maestrul muzician ştie că suferinţa precede gloria şi ovaţiunile. El ştie orele, zilele şi lunile de practică istovitoare şi jertfă de sine care preced acea oră de interpretare perfectă când măiestria sa este aplaudată. Studentul ştie că ani de studii, privaţiune şi renunţare la sine preced ziua triumfală a graduării şi onoriilor.

Da, există nori de suferinţă pentru fiecare dintre noi, dar Dumnezeu spune: “Eu vin la tine în norul întunecat al suferinţei.” Prin credinţă poţi vedea faţa Sa binecuvântată în mijlocul furtunii. Dumnezeu are planul şi scopul Său în orice suferinţă.

Rugăciunea zilei:

Tată ceresc, ajută-mă să îmi aduc aminte că nici una din suferinţele mele nu este în van. Prin ele învaţă-mă mai mult despre dragostea şi mângâierea Ta.

Sursa: Billy Graham.org

 

You may also like...