Franklin Graham cheamă musulmanii să se convertească la creştinism

1,658 vizualizari

Franklin-Graham-speaking-with-hands

Ultimele atacuri asupra creştinilor în lumea musulmană au devenit subiectele de top în presa internaţională. În acest context, reverendul Franklin Graham, a făcut un apel către toţi musulmanii în cadrul emisiunii “Hannity” de la postul de televiziune american FoxNews, relatează portalul TheBlaze.com

“Vreau să spun ceva tuturor musulmanilor care urmăresc această emisiune şi care sunt confuzi şi le este teamă. Vreau să ştiţi că Dumnezeu vă iubeşte. Isus Cristos a murit pentru păcatele voastre, El vă va ierta şi vă va vindeca inimile. Nu trebuie să muriţi în jihad şi nu trebuie să omorâţi pe cineva ca să fiţi plăcuţi lui Dumnezeu. Creatorul vă iubeşte şi vă va primi în braţele Lui de Tată prin credinţa în Fiul Său, Isus Cristos”, a declarat în apelul său, fiul marelui evanghelist Billy Graham.

 În cadrul aceleiaşi dezbateri, preşedintele Fundaţiei “Samaritan’S Purse”, Franklin Graham a menţionat că lumea islamică “este sfâşiată de propriile mâini”, iar SUA trebuie să refuze să susţină financiar orice stat sau grup care militează pentru uciderea oamenilor inocenţi, doar pentru că sunt creştini.

Declaraţiile lui Franklin Graham au fost făcute în cadrul unei dezbateri despre ameninţarea islamului radical în jurul lumii. Amintim că doar în ultimele luni peste 2000 de creştini au murit în Nigeria, în urma atacurilor grupării Boko Haram. Astfel de acţiuni au fost înregistrate şi în alte state musulmane.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii la acest subiect în fişierul de mai jos.

You may also like...