RO / RU

Seară de evanghelizare: “Planul lui Dumnezeu pentru familie”

1,012 vizualizari

10859570_10204784411742501_328722567_n

Lanţul serilor de evanghelizare continuă să însufleţească şi să inspire satul Vadul lui Isac. Sâmbătă, 20 decembrie, biserica locală a găzduit un eveniment special, eroii principali fiind familiile. Seara a început cu un timp de închinare condus de tinerii din biserică, când cei prezenţi şi-au pregătit inimile să primească mesajul.

Cuplul Joe şi Marie Jackson şi-au spus mărturia, bucuroşi că au avut ocazia să petreacă Crăciunul în Moldova, iar posibilitatea să slujească aici şi să transmită dragostea Lui Dumnezeu o consideră o binecuvântare.

“Am fost bucuroşi să vedem atâţia oameni venind aici în seara asta. Ce binecuvântare pentru mine şi soţul meu, Joe, să luăm parte la program. Am simţit Duhul Lui Dumnezeu şi dragoste în biserică, aşa cum am simţit de fiecare dată când am intrat aici. Am ajuns cu adevărat să creştem în dragostea noastră faţă de Moldova, de când am venit aici prima oară în 2013. Ne rugăm ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze ţara”, a declarat Marie Jackson.

Fratele Cameron, păstorul bisericii din Carolina de Nord, Dublin First Baptist Church, a avut un cuvânt pentru familiştii din sală, îndemnându-i să caute să înţeleagă care este planul Lui Dumnezeu pentru ei şi să îl urmeze. Citând din Proverbe 31, el a descris caracteristicile unei soţii după inima Lui Dumnezeu şi a unui soţ care este credincios şi un model de integritate.

“Relaţia dintre soţ şi soţie este singura relaţie menţionată în Biblie care este asemănată cu legătura dintre Cristos şi Biserică, şi la fel cum Cristos şi-a iubit Biserica, tot aşa şi bărbaţii sunt datori să îşi iubească soţiile. În felul acesta, ei vor avea o influenţă pozitivă asupra copiilor şi vor putea să le dea o învăţătură sănătoasă despre ce înseamnă să ai o familie după modelul biblic”, a explicat pastorul Camerun în mesajul său.

La întrebarea ce înseamnă o familie biblică, răspunsul este acolo unde Cristos este centrul. Ca să fii un soţ sau o soţie model, ca să poţi fi un părinte model, trebuie să îl urmezi pe Isus, iar întrebarea care a fost dată participanţilor la întâlnire a fost: “ÎL cunoşti tu pe Cristos?”

Continuând cu acelaşi duh, fratele Andrei a încheiat cu mesajul pe care l-a repetat de mii de ori fără oboseală: Cel mai simplu mesaj pe care îl poate înţelege un om: Ioan 3:16. Dragostea Lui Dumnezeu arătată prin jertfa mântuitoare a Domnului Isus, această Veste Bună a Evangheliei care de secole rămâne vie şi puternică. Slavă Domnului că la chemarea la pocăinţă au fost suflete care au ales să răspundă şi să îL primească pe Domnul Isus în inimă.

“Pentru familia noastră a fost o seară minunată, închinarea a fost înălţătoare şi şi-a atins scopul, acela de a ne apropia mai mult de Dumnezeu. Mesajul fratelui Cameron a fost plin de învăţături bune, şi având în vedere că suntem o familie tânară, am avut ce învăţa fiecare în parte. O seară perfectă alături de Dumnezeu şi persoane scumpe!” au împărtăşit cu emoţie soţii Andrei şi Angelica Beşliu.

Bineînţeles, părtăşia a continuat şi după serviciu, oamenii împărtăşind mărturii, experienţe şi bucurii la un ceai cald şi bunătăţuri dulci, din plin asigurate de gazdele evenimentului.

Următoarea întâlnire va fi dedicată tinerilor. Campania de evanghelizare din satul Vadul lui Isac, desfăşurată în colaborare cu biserica Dublin First Baptist Church din Carolina de Nord se va încheia pe 26 decembrie.

Despre primul eveniment de acest gen dedicat femeilor, puteţi citi AICI.

You may also like...