Devoţionalul zilei: “Bazându-ne pe har”

1,476 vizualizari

“Totuși nu eu, ci Harul Lui Dumnezeu care este în mine.”
1Corinteni 15:10

f9fee-happy-family-silhouette

Haideți să recunoaștem lucrul acesta: Am venit în lume cu nimic și vom pleca fără nimic. De unde avem părerea că ideea omului despre succes și a Lui Dumnezeu sunt la fel? Ai scris o carte; ești un manager deștept, ești un artist talentat; ești bogat și independent; ai ajuns la faimă și bogăție. Fără darurile de inteligență, imaginație, personalitate și energie fizică – pe care cu toții le datorăm Lui Dumnezeu – unde ai fi? Nu ne naștem săraci? Nu murim săraci? Și nu am fi săraci cu adevărat fără mila și dragostea Lui Dumnezeu?

Am venit din nimic; și dacă suntem ceva, este pentru că Dumnezeu este Totul. Dacă El și-ar retrage puterea pentru un scurt moment de la noi, dacă El al ținea suflarea de viață pentru un moment, existența noastră fizică s-ar contracta la neființă, iar sufletele noastre ar trece imediat într-o eternitate fără sfârșit. Cei săraci în duh recunosc făptura lor și păcătoșenia lor, dar mai mult, ei sunt gata să își mărturisească păcatele și să renunțe la ele.

Rugăciunea zilei:

Tot ce am și sunt, Doamne Dumnezeule, mi-a fost dat de Mâinile Tale Atotputernice. Iartă-mă când tind să mă laud cu realizările mele – fiindcă sunt nimic fără dragostea și harul Tău.

Sursa: Billy Graham.org

 

You may also like...